Lampen bij Arnhemse Stockdagen

Arnhemse Stockdagen 23 juni t/m 26 juni

Arnhemse Stockdagen

Hou je van Mode en Design? Bezoek dan de Arnhemse Stockdagen. Voor het vijfde achtereenvolgende jaar viert Arnhem haar mode- en design vierdaagse. Dit jaar met wederom fantastische stock, productdesign en coutureparels van bekende Nederlandse ontwerpers. De lustrumeditie vindt plaats van donderdag 23 juni t/m zondag 26 juni en maar liefst 132 winkels/ ontwerpers, galeries doen mee. Danielle Origami Lampen is dit jaar voor het eerst ook van de partij met extra ruime openingstijden, nieuwe collectie en natuurlijk StockSale.

Lokaties door de hele stad

De hoofdlokatie van de Arnhemse Stockdagen is Building026, in de Koningstraat (Centrum). In het Modekwartier zitten 24 ontwerpers/winkels die deelnemen aan de Arnhemse Stockdagen!

Openingstijden tijdens de Stockdagen

Donderdag 23 juni: 10:00-21:00 uur
Vrijdag 24 juni: 11:00-18:00 uur
Zaterdag 25 juni: 10:00-17:00 uur
Zon dag 26 juni : 12:00-17:00 uur

Je bent van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de winkel en het atelier. Kom om de lampen in het echt te bekijken, de nieuwste modellen te zien en het papier te voelen. Tijdens de Stockdagen verkoopt Danielle reguliere collectie en daarnaast ook: proef en show-modellen (50% off).

Voor een volledig overzicht van alle ontwerpers, winkels en galeries die meedoen en voor alle overige informatie over dit evenement, kijk op: www.arnhemsestockdagen.nl

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *