WINKEL/ ATELIER

Wil je een lamp bestellen of heb je een vraag over de origami lampen?
Aarzel niet om contact op te nemen. Ik help je graag verder.
Stuur een mailtje of maak gebruik van het contactformulier.

Op deze website, webshop vind je een groot gedeelte van de collectie van Danielle Origami Lampen. Je kunt echter ook de echte winkel/atelier bezoeken. In de winkel zijn meer lampen te koop dan via de site. Je kunt de lampen van dichtbij bekijken, een mooie kleur snoer uitkiezen en het papier voelen.

De atelier/winkel bevindt zich in het Arnhemse Modekwartier. Een wijk met veel speciale en kleinschalige winkels, ateliers, galeries en leuke eettentjes.

 

Openingstijden

De winkel/ atelier op de Klarendalseweg heeft geen vaste openingstijden. Meestal ben ik aanwezig en open op werkdagen van 10.30 – 17.45. Vaak ook open op zaterdag. Op afspraak kun je terecht op werkdagen, ’s avonds en in het weekend. Wil je zeker weten dat je niet voor een gesloten deur staat stuur dan even een berichtje via What’sapp of mail.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht

VAKANTIE

Danielle Origami Lampen is op vakantie van 18 jan t/m 3 feb 2018.
De atelier/winkel is dan gesloten, maar je kunt gewoon bestellen via de webshop. Je lamp zal op 4 februari verzonden worden.
Als het om een nabestelling gaat zal je lamp in week 6 gemaakt worden en daarna verzonden.
Heb je vragen? Neem gerust contact op via e-mail of contact formulier. Ik beantwoord je vraag bijna dezelfde dag of anders morgen.