Houd ajb rekening met een maak/levertijd van ca. 4 - 6 weken

De Nieuwe Lichting is de naam voor het concept waarbij je je eigen (oude) lampvoet mee kunt brengen om er door mij een frisse nieuwe kap bij te laten maken. Kort gezegd: een nieuwe kap voor je oude lamp.

Oude voet, nieuwe kap

Stel je hebt nog een oude lampvoet op zolder staan, maar zonder kap. Of een lampvoet waarvan de kap lelijk is of niet meer je smaak of niet meer passend bij je interieur.  Voor een verrassende nieuwe combinatie van lampvoet en kap; breng je je oude voet  naar het atelier  op de Klarendalseweg en samen kijken we dan hoe we voor jouw oude lamp een nieuwe frisse kap kunnen maken.

Je kunt een gevouwen kap kiezen uit het vaste assortiment of ik maak een kap voor jou op maat.

Upcycling

De lampen uit de Nieuwe Lichting zijn een toffe vorm van upcycling. (Het omzetten van oude en onbruikbare materialen tot iets ‘nieuws’ dat weer waardevol is en vaak ook nog mooier dan voorheen.) Prachtig! Geen afval dus, maar een hernieuwde functie voor je oude spullen. Beter voor je portemonnee én voor het milieu.

Voorbeelden en inspiratie

Op deze pagina zie je foto’s van lampen uit de Nieuwe Lichting. Uiteenlopende lampen en stijlen, omdat de meegebrachte lampenvoeten en armaturen ook diverse stijlen hadden.

Bekijk deze voorbeelden en laat je inspireren. Misschien heb jij ook nog wel een oude voet op zolder staan of liggen; klaar voor de Nieuwe Lichting.

Als je meer wilt weten over de mogelijkheden voor jouw oude armatuur of lampvoet, stuur dan even een mailtje met een foto van jouw lampvoet, of kom even langs met de voet.

Vragen?
Stuur mij een WhatsAppje!