Houd ajb rekening met een maak/levertijd van ca. 2 - 4 weken

Handgemaakte designlampen

Alle lampen worden met de hand voor je gemaakt. Dit gebeurt in een kleine oplage en vaak op bestelling. Hierdoor koop je altijd iets exclusiefs en zeker nooit eenheidsworst.

Kleine oplage

De meeste lampen zijn genummerd. Het nummer van de lamp staat op de achterkant van het label. Zo weet je altijd de hoeveelste lamp jij heb gekocht. Staat er bijvoorbeeld een 8 achterop het labeltje dan gaat het op het achtste exemplaar van dat model lamp in die kleur.

Besteltijd

Dat met de hand vouwen kost tijd. Daarom is niet elk model in elke kleur op voorraad. Soms loopt de besteltijd daardoor op. Op het moment van schrijven is de besteltijd 10 tot 11 weken. In de oranje balk boven in je scherm, lees je de actuele besteltijd. Voor kleinere lampen (Ilyas S, Diamond) , geldt een kortere besteltijd.

Verzending

Je kunt de meeste lampen thuis gestuurd krijgen. Behalve de hele grote vanaf 70 cm en de hele kwetsbare. Die kan je het beste komen halen in Arnhem. Is ook leuk want dan kunnen we meteen even kennismaken. Gezellig.

Een Origami lamp in 1,5 minuut

Onderstaand youtube filmpje biedt een kijkje achter de schermen in mijn atelier. In deze trailer zie je in 1,5 minuut het hele fascinerende proces van simpel vel papier tot origami lamp: ‘Discus’.

Vragen?
Stuur mij een WhatsAppje!