Houd ajb rekening met een maak/levertijd van ca. 2 - 4 weken

Nadat ik verschillende -ook heel leuke beroepen- heb gehad, van theater naar evenementen naar trainer/coach, ben ik nu helemaal op m’n plek met het ontwerpen en maken van mijn papieren lampen.

Eigenlijk is het een uit de hand gelopen interesse… Vanuit de figuratieve origami, zeg maar diertjes vouwen, raakte ik geïnteresseerd in mathematische origami en kwam ik uit op het maken van geometrisch gevouwen lampen.

Elke centimeter van elke Danielle Origami Lamp maak ik met liefde. Met de hand. Gewoon omdat ik ervan hou om mooie dingen te maken en licht(heid) te brengen in je huis. Ik ben er ongelooflijk trots op dat mijn klanten elke dag weer hun dagelijkse dingen doen bij het licht van een Danielle Origami Lamp.

Ik vind het heel leuk om samen met jou precies die lamp uit te kiezen die qua grootte, kleur en functie bij jou thuis helemaal op zijn plek is. Een sfeer van lichte vrolijkheid en creativiteit en s avonds ook kalmte, warmte en geruststelling. Want de lampen zijn enerzijds een eyecatcher voor je huis of kantoor, maar stralen tegelijkertijd ook rust uit.

Meestal ben ik te vinden in mijn atelier-winkel in het Arnhemse Modekwartier. Maar als ik daar niet ben, ben ik aan het sporten (yoga en kickboksen) of een dagje uit, of op vakantie… : -)

Zin in ook zo’n unieke lamp in je huis? Leuk! Kom langs of neem gerust contact op.

Vragen?
Stuur mij een WhatsAppje!