Houd ajb rekening met een maak/levertijd van ca. 2 - 4 weken

Je kijkt naar de fonkelnieuwe website van Danielle Origami Lampen.
Een nieuwe site met een nieuw design, waarop de webshop centraal staat. Op deze nieuwe site kun je op je gemak winkelen voor de papieren handgevouwen design lampen. Kijk, vergelijk, kies je kleur, maat en aantal ;). Of vraag eerst nog extra info aan; ik help je graag verder. In dit blog kort de vernieuwingen op een rijtje en een toffe kortingsactie om de lancering te vieren.

Site search: zoeken op model en zoeken op functie

Je kunt nu op 2 manieren naar jouw ideale lamp zoeken. Op model: Discus, La Bomba, Diamond.

Of op functionaliteit: ik zoek een hanglamp/ tafellamp/ staande lamp. Op deze manier willen we het overzichtelijker en makkelijker maken.

Inspiratie

Onder Inspiratie in het hoofdmenu vind je een selectie van foto’s van de lampen bij mensen thuis. Het geeft je een beeld van hoe een Danielle Origami Lamp staat in een echt-mensen-interieur en inspiratie voor hoe een origami design lamp bij jou zou kunnen staan.

De Nieuwe Lichting

Een reeds bestaand concept, maar nieuw op de site: De Nieuwe Lichting. Nog niet iedereen weet namelijk dat je ook een kap kunt kopen/ laten ontwerpen voor een (oude) lampenvoet die je zelf nog hebt staan/liggen.

Next steps

Een website als deze is geloof ik nooit klaar. Ik ben nog druk bezig met ‘Projecten’. Hier komt een presentatie van diverse ontwerpen/ plannen/opdrachten/ onderzoeken. Voor nu is projecten nog onder constructie.

Kortingsactie: Gratis plafondkap ter waarde van €10,00

Om de lancering van de nieuwe website te vieren ontvang je bij bestelling van een hanglamp een gratis plafondkap ter waarde van € 10,00.

Heb je nog tips voor me?

Mocht je de site en webshop mooi vinden en misschien iemand kennen die ook geïnteresseerd zou kunnen zijn, stuur deze post dan even door of deel op Facebook, Pinterest etc.
Mocht je nog (type)foutjes tegenkomen, heb je nog een tip of mis je iets in de webshop, stuur me gerust een mailtje. Alvast bedankt!!!!

6 reacties op “Een nieuwe website

 1. garantie: art.7.1 garanties zoals deze door de leveranciers worden verleend.Hoeveel garantie krijg IK hierbij?
  art.7.10 Danielle lampen voor lichamelijk letsel.Wat wordt hiermee bedoeld?
  Shipping; we ships = we ship.
  Kan ik origamiverlichting ook dimmen?
  Overigens;we genieten nog steeds van onze prachtige Origamilampen.
  Ik wens je weer een mooie paperday.

  groeten,
  Harry

 2. Wauw! Dat ziet er wel heel mooi uit Daniëlle!
  Wat een mooie sfeer en een prachtige foto’s.
  Heel overzichtelijk en aantrekkelijk!

 3. Wat een schitterende nieuwe website. Hij is heel uitgebreid en overzichtelijk. Hoop dat je hierdoor nog veel meer lampen gaat verkopen.

 4. Hoi Danielle, wat een mooie site zeg!!! Mooi van opzet en het geeft een prachtige indruk van wat je allemaal in de aanbieding hebt.
  Groetjes en liefs,
  Wiebe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vragen?
Stuur mij een WhatsAppje!