Houd ajb rekening met een maak/levertijd van ca. 2 - 4 weken

Het inspiratiehuis presenteert van heden tot en met mei 2015 een keuze uit de collectie van Danielle Origami Lampen. De tentoonstelling omvat hanglampen, grote staande lampen, een lamp sculptuur en kleine tafellampjes. Op 3 april is de officiële openingsborrel met een hapje en een drankje en met muziek!

De lampen zijn ontworpen en handgemaakt door Danielle Verbeeten.
Het zijn lampen met vele gezichten. Met het licht uit kleuren ze verrassend anders dan met het licht aan. De herhalende gevouwen en geometrische patronen geven de lampen een strakke en moderne uitstraling. Het lichtdoorlatende papier zorgt voor zacht licht. En samen zorgen geometrie en het papier voor spannende schaduwen.

Magie met papier

Bij origami gaat het om vouw werk, waarbij knippen en plakken verboden is. Een model, – of in mijn geval een lamp-, ontstaat altijd uit één vel papier. Bij origami voeg je niets toe en je haalt niets weg. Pure transformatie, geeft pure schoonheid. En ondanks de beperking van het niet knippen en plakken, zijn er oneindig veel mogelijkheden.

Inspiratiehuis Arnhem: Utrechtseweg 310, gebouw B44 6812 AR Arnhem
Openingsborrel: 3 april van 17.00 – 19.00 uur

Één reactie op “Geometrische lichtheid: Expositie Danielle Origami Lampen in het Inspiratiehuis Arnhem

  1. Ik ben reuze benieuwd naar jouw tentoonstelling. Ik geniet nog elke dag van de prachtige origami lampjes in mijn studeerkamer.

    groetjes Marielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vragen?
Stuur mij een WhatsAppje!