Houd ajb rekening met een maak/levertijd van ca. 4 - 6 weken

Flavourites Feest 2017 I 20 en 21 mei I Werkspoorkathedraal in Utrecht
Shoppen, genieten, feestvieren. Zaterdag 20 mei is het zover. Flavourites Feest gaat beginnen. Twee dagen lang kunnen liefhebbers van shoppen, interieur, mode, kids, lifestyle en reizen zich onderdompelen in een smaakvolle wereld van bijzondere webshops.

 

Danielle Origami Lampen is een van de deelnemers/exposanten.

Je kunt een deel van de collectie bekijken: Grotere en kleinere hanglampen, staande lampen en tafellampen. De kleuren, de vormen de textuur van het papier. Het papier zelf even voelen.
Het lijkt me super leuk om kennis te maken. Ik vertel je graag alles over de verschillende lampen. Je kunt het tot stand komen van een gevouwen lamp ook zelf meemaken. Tijdens het Flavourites Feest zal ik een live een aantal lampen vouwen.
Daarnaast vertel ik je graag meer over papierkunst, origami. Wist je bijvoorbeeld dat origami niet alleen tof is om toe te passen als interieur design, maar dat het ook prima tot zijn recht komt in de mode? Of dat origami een innovatieve rol speelt bij de ontwikkeling van stents in de medische wetenschap?

10% Flavourites-Feest-korting

Als je op zoek bent naar unieke verlichting voor je huis. Voor de woonkamer, keuken, gang, slaapkamer, kinderkamer, wel ja voor je toilet of voor op zolder of misschien wel voor je kantoor, zoek me dan op op standnummer 53. Kom de lampen in het echt bekijken en wellicht is er eentje voor je bij want alleen tijdens het Flavourites Feest kun je gebruik maken van een speciale Flavourites-Feest-korting van 10%!

  • Danielle Origami Lampen neemt deel aan Flavourites Feest 2017 op 20 en 21 mei in Utrecht
  • Zoek je unieke hanglampen, staande lampen of tafellampen? Kom langs voor een speciale 10% korting tijdens Flavorites Feest
  • Neem nu alvast een kijkje in de webshop

Contact

Mocht je vragen hebben over de unieke handgevouwen papieren lampen neem dan gerust contact met me op. Je bent ook altijd van harte welkom op mijn atelier/winkel in Arnhem. Bel of app me dan wel even van te voren, zodat we een afspraak kunnen maken.

Meer info over Flavourites Feest Klik hier

Één reactie op “Kom de lampen in het echt bekijken op het Flavourites Feest in Utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vragen?
Stuur mij een WhatsAppje!