Houd ajb rekening met een maak/levertijd van ca. 4 - 6 weken

Pak nu je kans om een toffe lamp te scoren en tegelijk 159 euro aan 3FM serious request te doneren. Want de opbrengst van deze lamp gaat in zijn geheel naar 3FM serious request.

Longontsteking: stille ramp

Dit jaar vraagt 3 FM Serious Request aandacht voor kinderen die sterven aan een longontsteking. Longontsteking is wereldwijd de dodelijkste infectieziekte voor kinderen van 5 jaar en jonger. Met name in de Hoorn van Afrika en Sub-Sahara van Afrika is longontsteking een groot probleem. Vooral in arme plattelandsgebieden ontbreekt het aan medische zorg, goede voeding en kennis hoe longontsteking voorkomen kan worden. In deze gebieden ligt longontsteking daarom vaak op de loer bij kinderen onder de 5 jaar, die hun weerstand nog aan het opbouwen zijn. Bij ondervoede kinderen, of kinderen die infecties hebben opgelopen, kan een longontsteking al snel fataal zijn.
Met het ingezamelde geld van 3FM Serious Request 2016 kan het Rode Kruis lokale gezondheidszorg verbeteren en vaccinatiecampagnes ondersteunen. Verder informeren Rode Kruis-medewerkers ouders en gezondheidsmedewerkers over het belang van goede (borst)voeding, hygiëne, een rookvrij huis en hoe ze longontsteking kunnen voorkomen, op tijd herkennen en behandelen. Kijk hier wat het Rode Kruis precies kan doen met jouw bijdrage.

Wat krijg jij?

Een Discus small doorsnede 43 cm, hoogte 22 cm in de kleur beige. Aan deze Discus een textiel snoer in de kleur bordeaux bruin of rood.

Wat krijgt Serious Request?

€159,00

Met deze actie-lamp heb je straks licht in je huis én licht in je hart.
Deze actie loopt van 19 dec tot en met 24 december 2016

Update 23 december:

De lamp is verkocht! Weer een bijdrage er bij voor Serious Request.

Één reactie op “Steun 3FM Serious Request: Jij een lamp, zij het geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vragen?
Stuur mij een WhatsAppje!