Houd ajb rekening met een maak/levertijd van ca. 2 - 4 weken

Op 20 mei jongstleden mocht ik in het Inspiratiehuis vertellen over de achterkant van mij CV.
Zoals Maria Mazarakis (Inspiratiehuis Arnhem) zegt: ‘Wat een mens doet kunnen we zien. Hoe hij of zij die mens geworden is horen we bijna nooit.’ Wel op het InspiratiePodium. Hieronder de videoregistratie van mijn verhaal.

Over mijn fascinatie voor origami. Hoe kan het toch dat alle ingewikkelde manoeuvres die je in origami uithaalt neerkomen op slechts 2 simpele vouwen. De bergvouw en de dalvouw. En hoe wonderlijk is het dat deze twee tegenovergestelde vouwen in essentie dezelfde zijn…
Over voorzichtig beginnen met ontwerpen. Hoe pak je dat aan? Door extreem lief voor jezelf te zijn. Welke methodes hanteer ik.
En over grote dromen stap voor stap bereiken.
Wat mij betreft ‘n nogal een persoonlijk verhaal. Ik hoop dat jullie het leuk vinden…

Het inspiratiePodium

Op het InspiratiePodium belichten vier sprekers de ‘achterkant’ van hun CV. Ze vertellen hun persoonlijke verhaal over hun passie, hartstocht en levenspad. Verhalen die in de kern gaan over geluk en plezier, over de beren en veren op hun pad, over links- of rechtsom doen wat ze het liefst willen. De onderwerpen zijn persoonlijk en daardoor zeer divers.
Het eerstvolgende Inspiratiepodium is op 8 juli 2015 19.30 uur in het Inspiratiehuis Utrechtseweg 310, gebouw B44 6812 AR Arnhem. Meer info: www.inspiratiehuisarnhem.nl

6 reacties op “Op het InspiratiePodium

  1. Jouw verhaal is boeiend, je vertelt het niet alleen, maar je beweegt erbij op een manier waarop jouw verhaal tot leven komt en zeer levendig is om naar te kijken. Daardoor komt het echt binnen op een prettige, bruisende manier. Je enthousiasme is aanstekend! Origami is duidelijk jouw passie, mooi om te zien en te ervaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vragen?
Stuur mij een WhatsAppje!