Houd ajb rekening met een maak/levertijd van ca. 2 - 4 weken

De ‘La Bomba’ is een vrij grote ronde lamp gevouwen van papier. Geïnspireerd op de veelzijdige en vanaf nu ook multifunctionele Magic Ball. Leuk voor in de woonkamer, keuken, studeerkamer. Eigenlijk past hij overal. De lamp geeft zacht licht en hoewel de lamp indirect licht geeft is de lichtopbrengst vrij hoog.

Wat kost de lamp? € 245,00, inclusief fitting en 1,5 m. textiel snoer (exclusief verzendkosten, maar je mag ‘m ook komen ophalen). Hoe groot is de lamp? De lamp is 50 cm in doorsnede en 45 cm. hoog. Waar is hij van gemaakt? De La Bomba is gemaakt van verschillende stukken  bijzonder duurzaam en sterk papier. Het papier is waterafstotend en heeft een fijne linnen structuur. Zuurvrij en FSC gecertificeerd. Wat voor peertje/lampje moet erin? Een spaarlamp of LED lamp.

Waarom heet de lamp: La Bomba?
De eerste keer dat ik deze ‘corrugation‘ vouwde, Magic Ball (ontworpen door Kade Chan), deed het me denken aan een soort buitenaards-landschaps-element. Om die reden plaatste ik de bal in een vulkanisch landschap op Lanzarote: Montaña Colorada. In dat landschap liggen  enorme rotsblokken (Pyroclastica) die ooit door de vulkaan zijn uitgespuugd. Ze noemen de grootste La Bomba! Vandaar.

La Bomba bestellen of meer info?

4 reacties op “Origami lamp: La Bomba

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vragen?
Stuur mij een WhatsAppje!