Houd ajb rekening met een maak/levertijd van ca. 4 - 6 weken

Het zit lekker zacht, de pasvorm is mooi ‘tight’, ook in XL! Staat goed onder een jasje of gewoon op je spijkerbroek. Het shirt is gemaakt van 100% organisch katoen. Te koop bij de Arnhemse T-shirt shop: Okimono en het kost € 34,95.


Ik heb de tekening in eerste instantie gemaakt als technische tekening bij de origami lamp La Bomba. Het is een soort 3D tekening geworden.Sommigen zien er een wereldbol in, anderen zeggen: Ik heb je lamp aan! Ik ben er super trots op.

Okimono

Okimono is een merk dat synoniem staat voor grafische vormgeving in de mode. De ontwerpen worden gemaakt door zo’n twintig grafische ontwerpers, kunstenaars, een houtsnijder, een voetballer en nu ook een origamist 🙂

T-shirt mannen en overhemdmannen

Tja dames, het is een heren shirt…
Gerrit Weeren, -oprichter en eigenaar van Okimono- heeft de volgende theorie: Er zijn twee soorten mannen. Mannen die de overstap maken naar het overhemd en mannen die blijven hangen bij het T-shirt. Hij is zelf een goed voorbeeld van die laatste categorie, al is zijn smaak door de jaren heen wel veranderd. Vroeger vond hij het geen probleem om een merk groot op zijn borst mee te dragen als een wandelende reclamezuil. Nu kiest hij liever voor shirtje met een grafisch verantwoorde print of iets met een meer ‘intelligente’ knipoog. Een herkenbaar verhaal.

V-hals versus ronde hals


Misschien heb je ook wel: ronde-hals-T-shirt-mannen en V-hals-T-shirt-mannen.
Voor de liefhebbers van de ronde hals (of moet ik zeggen niet-liefhebbers van de V-hals) is er ook een La Bomba T-shirt met een ronde hals. Een zwarte. Ook leuk!

Zo’n t-shirt wil ik ook wel!

Als je nou denkt zo’n T-shirt wil ik ook wel. Ga dan naar het Modekwartier in Arnhem. Okimono vind je aan de Sonsbeeksingel 117. Of bestel ‘m via de webshop van Okimono.

3 reacties op “Origami op je T-shirt!

  1. Is dit exclusief voor de man of mogen dames dit shirt ook aantrekken? Lamp zoekt lamp, kan voor bijzondere ontmoetingen zorgen!
    Kan je wereld verlichten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vragen?
Stuur mij een WhatsAppje!